Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

DUANGJITT RESORT SPA

Το Duangjitt Resort and Spa είναι ένα τροπικό καταφύγιο στην παραλία Patong του Πουκέτ σε απόσταση μόλις 200μ. από τη θάλασσα. Το θέρετρο διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες, 2 εστιατόρια και σπα.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Duangjitt Resort περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και παροχές για τσάι και καφέ. Ορισμένα προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης ή μπανιέρα.

Το Wimarn Spa έχει επιφάνεια 4.800μ² και διαθέτει μπανιέρα-υδρομασάζ, σάουνα και βίλες με σπα. Από τους χώρους άσκησης του γυμναστηρίου έχετε θέα στον κήπο. Το ξενοδοχείο προσφέρει ξεναγήσεις, συνάλλαγμα και υπηρεσία πλυντηρίου.

Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού. Το Banburee Restaurant και το Thomthong Restaurant σερβίρουν ταϊλανδέζικη, ασιατική και διεθνή κουζίνα. Στο Lobby Lounge μπορείτε να απολαύσετε ποτά και ζωντανή μουσική.

Το Duangjitt Resort and Spa απέχει 25 λεπτά οδικώς από το την πόλη του Πουκέτ. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς.

Δωμάτια: 508

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Σάουνα , Γυμναστήριο, Αίθουσα ψυχαγωγίας, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Παιδική χαρά, Βιβλιοθήκη, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

645.00

Μονόκλινο δωμάτιο

780.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ