Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

APK RESORT

Περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Patong, το κομψό APK Resort διαθέτει εξωτερική πισίνα και βεράντα όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή υδρομασάζ.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Resort APK διαθέτουν δροσερά πέτρινα δάπεδα και είναι διακοσμημένα με κάτασπρους τοίχους, έπιπλα από σκούρο ξύλο και λεπτομέρειες με φωτεινά χρώματα. Προσφέρονται καλωδιακή τηλεόραση και παροχές για τσάι/καφέ.

Οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν ημερήσιες εκδρομές στο τουριστικό γραφείο ή να παίξουν μια παρτίδα μπιλιάρδο. Στη διάθεσή σας υπάρχει και γιατρός. Στο λόμπι του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Το εστιατόριο του ΑPK σερβίρει διεθνή πιάτα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μπαρ δίπλα στην πισίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά και αναψυκτικά.

Το εμπορικό κέντρο Jungceylon απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το θέρετρο. Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ βρίσκεται σε απόσταση 37 χιλιομέτρων. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από/προς το αεροδρόμιο.

Δωμάτια: 98

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Υπηρεσία σιδερώματος, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

565.00

Μονόκλινο δωμάτιο

645.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ