Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ 4 ημέρες

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ 4 ημέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Κάθε Πέμπτη (από 01/10/2019- 31/03/2020)

Ημέρα 1η (Πέμπτη):   ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ / ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

09:15 πτήση από Αθήνα για την Πράγα.
Στις 10:55 άφιξη στην Πράγα, συνάντηση στο αεροδρόμιο με τοπικό ξεναγό/συνοδό και μεταφορά στο ιστορικό κέντρο. Ξενάγηση Παλιάς πόλης της Πράγας – μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Vaclavske namesti), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, παραλαβή δωματίων. Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε να επισκεφτείτε κάποιο από τα φημισμένα τζαζ κλαμπ με ζωντανή μουσική, και σίγουρα να δοκοιμάσετε και μια από τις εξαιρετικές τσεχικές μπύρες.
2η ημέρα: Πράγα - Καστρούπολη
Πρωινό, ξενάγηση Καστρούπολης και Κάστρου – μεταξύ άλλων θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Στο τέλος της ξενάγησης θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι – θα ακολουθήσει 2ωρη κρουαζιέρα με γεύμα. Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε παράσταση Όπερας ή Μαύρου θεάτρου.
3η ημέρα: Πράγα – Ελεύθερη ημέρα – Προαιρετική εκδρομή Τσέσκυ Κρουμλόφ
Πρωινό, ελεύθερη μέρα. Συνιστούμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλόφ (55 €) – διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη Νότια Βοημία (180 χμ απόσταση από Πράγα) με πελώριο κάστρο και παραμυθένια ατμόσφαιρα. Μοναδικό μέρος που είναι και στη λίστα UNESCO.
4η ημέρα: Πράγα - Αθήνα

Πρωινό, παράδοση δωματίων, ολοήμερη εκδρομή στην περίφημη τσεχική λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ η οποία βρίσκεται στα 130 χμ δυτικά  από την Πράγα. Ιδρύθηκε ήδη το 14ο αιώνα και είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για θεραπεία γαστρεντερολογικών παθήσεων αλλά και για μοναδική αρχιτεκτονική. Θα δούμε τον θερμοπίδακα «Vridlo» και άλλες  ιαματικές πηγές, αρχοντικά συγκροτήματα ξενοδοχείων και θεραπευτηρίων, την Ρωσική εκκλησία των Aγ. Πέτρου και Παύλου, κ.α. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας και στις 18:35 πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

 • αεροπορικά εισιτήρια με Aegean
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • μεταφορές από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • 3 γεύματα
 • ξεναγήσεις με Ελληνόφωνο ξεναγό
 • κρουαζιέρα στον Μολδάβα
 • εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
 • αρχηγός του γραφείου
 • ταξιδιωτική ασφάλιση
 • ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν περιλαμβάνονται:

 • φόροι αεροδρομίου
 • είσοδοι στα μουσεία
 • ποτά στη διάρκεια των γευμάτων
 • ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό


    Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις
    Η σειρά των ξεναγήσεων στα προγράμματα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων τεχνικών λόγων διεκπεραίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά παράλειψη.  Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
    Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.
    Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου (με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στη Βρετανία.
    Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 20 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
    Η τιμή συμμετοχής έχει  καθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνει  τους  εκδρομείς  και την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.
    Τα παιδιά 2-12 ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
    Οι φόροι αεροδρομίων ισχύουν τη στιγμή της έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση που υπάρχει αύξηση των φόρων ή του επίναυλου καυσίμων η επιβάρυνση καταβάλλεται από τον ταξιδιώτη.

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content