ΜΠΑΝΣΚΟ

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΜΠΑΝΣΚΟ

Το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στα Βαλκάνια

Το Μπάνσκο είναι ενα χιονοδρομικό θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος της Βουλγαρίας, 160 κμ απο την Σόφια, στους πρόποδες του βουνού Πίριν, το οποίο είναι υπο την προστασία του UNESKO. Το Μπάνσκο συνδέει μια θαυμάσια φύση με τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Παλιάς πόλης, η οποία είναι γνωστή για τα πολυάριθμα πολιτιστικά μνημεία και τη συλλογή της απο εικόνες της ντόπιας σχολή Ζωγραφικής. Η περιοχή είναι γνωστή με τη υπέροχη κουζίνα της, τη ποικιλία απο γραφικές ταβέρνες (πάνω απο 200 στη πόλη) και την αυθεντική λαϊκή παράδοση της. Ο χειμώνας διαρκεί απο τον Δεκέμβριο ως τον Απρίλιο, η μέση θερμοκρασία τον Ιανουάριο είναι μείον 2°C, με βαρύ χιόνισμα τα οποία εφοδιάζει ένα συνεχές στρώμα απο χιόνι ως τα 2 μέτρα ψυλό τον χειμώνα.

Οι συνθήκες για χιονοδρομία στο Βάνσκο είναι υπέροχες. Ο νέος ανελκυστήρας χιονοδρόμων στο Βάνσκο μπορεί να μεταφέρει ως 2400 άτομα στη ώρα. Η συνολική έκταση των πίστων χιονοδρομιών είναι πάνω απο 70 κμ. Συνολικά 55 κανόνια χιονιού φυσάνε τεχνητό χιόνι ως που να προετοιμάζουν τις πίστες χιονοδρομιών για χιονοδρομία κατα τη διάρκεια όλου του περιόδου. Υπάρχει επίσης μια πίστα χιονοδρομιών με έκταση 650 μ και τεχνιτό φωτισμό η οποία είναι κατάλληλη για νυχτερινή χιονοδρομία. Πάνω απο 150 εκπαιδευτές δουλεύουν στα χιονοδρομικά σχολεία και τα καταστήματα χιονοδρομιών προσφέρουν 300 μονάδες σκι απο γνωστές μάρκες σαν Atomic, Salomon, Fisher κλπ. Ο αριθμός κλίνων στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα φέτος είναι 14 000!

Το Bansko απέχει μόλις 720 χλμ. από την Αθήνα και 220 χλμ. από την Θεσσαλονίκη . Εναλλακτικά, μπορείτε να φθάσετε αεροπορικώς ως τη Σόφια (η πτήση διαρκεί λίγο παραπάνω από 1 ώρα) και από εκεί οδικώς να φθάσετε σε περίπου 2,5 ώρες στο Bansko (απέχει 160 χλμ. από το αεροδρόμιο της Σόφιας)

Οι τιμές με πούλμαν περιλαμβάνουν: Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, διαμονή στα αναφερόμενα ξενοδοχεία, διατροφή και Χριστουγεννιάτικο δείπνο όπου αναφέρεται, έμπειρους συνοδούς/αρχηγούς του γραφείου, τις υπηρεσίες του τοπικού μας γραφείου στο Μπάνσκο, μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ, ασφάλεια αστικής ευθύνης και ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο.
Δεν περιλαμβάνουν: Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ, προαιρετικές διασκεδάσεις, προαιρετικές εκδρομές, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη  μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο κρεβάτι. Το πρόσθετο κρεβάτι δεν είναι κανονικό κρεβάτι. Πρόσθετο εννοείται είτε ο καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι, είτε το πτυσσόμενο που διπλώνει στα δύο. Όπου δεν αναγράφεται η διαφορά μονόκλινου, ισχύει η επιβάρυνση 35%.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.                        

                                                             Οι τιμές με δικό σας αυτοκίνητο μειώνονται κατά 70 ευρώ!!!

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content