ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ - COSTA DE LA LUZ 8 ημέρες

Αναχωρήσεις Κάθε Τετάρτη

Η χώρα του φωτός, όπως αποκαλούσαν οι Άραβες το νότιο τμήμα της Ισπανίας. Βρίσκεται στο σημείο όπου χωρίζονται δύο ήπειροι και δύο θάλασσες, ελκύει ένα φως που πραγματικά κανείς δεν μπορεί να το βρει αλλού στον κόσμο και που η λάμψη του ενθουσιάζει τους χιλιάδες τουρίστες.
 

1η μέρα: ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΛΑΓΑ – ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Μάλαγα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο στην Κόστα ντε λα Λούθ. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο, διαν/ση.

2η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ)

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στη Σεβίλλη. Κατά την είσοδο σας στην πόλη περιμένει ο χρυσός πύργος ή αλλιώς Torre del Oro. Αφεθείτε στη γοητεία της πόλης της Κάρμεν και του Δον Κιχώτη. Θα επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε μία από τις πιο διάσημες εβραϊκές συνοικίες, τη Σάντα Κρουζ και θα απολαύστε τον 3ο μεγαλύτερο σε μέγεθος Καθεδρικό ναό. Πολύ κοντά βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία, το βασιλικό παλάτι Αλκαζάρ. Αμέτρητα δωμάτια, πάτιος και μοναδικής ομορφιάς κήποι, συνθέτουν την εικόνα του παλατιού. Στη συνέχεια θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε δύο από τους πιο εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους της Ισπανίας, την Πλατεία Ισπανίας και την Πλατεία Αμερικής. Σειρά στη σημερινή περιήγηση έχει ο Καθεδρικός Ναός και η Giralda. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ)

Η σημερινή εκδρομή θα σας οδηγήσει στην πόλη της Γρανάδα, μία από τις ωραιότερες και ιστορικότερες πόλεις της Ισπανίας. Κτισμένη σε τρεις Λόφους, στο πόδι της οροσειράς της Νεβάδα, στη συμβολή δύο ποταμών, του Χενίλ και του παραπόταμου Ντάρρο, σε υψόμετρο 738 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, αποτελεί μία από τις πλέον ετερόκλητες, από πληθυσμιακής τουλάχιστον απόψεως, ισπανικές πόλεις, καθώς συνδυάζει αρμονικά την αραβική, την εβραϊκή και την τσιγγάνικη κουλτούρα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα δείτε τον Καθεδρικό ναό του οποίου η ανοικοδόμηση διήρκησε περίπου 200 χρόνια, καθώς και την κεντρική πλατεία Plaza Nueva με τα νεοκλασικά κτίρια, τα δικαστήρια και την εκκλησία της Αγίας Άννας. Θα συνεχίσετε περιπλανώμενοι στα σοκάκια της μαροκινής συνοικίας, θα απολαύσετε τα παραδοσιακά αραβικά μαγαζιά και θα μαγευτείτε από το άρωμα των μπαχαρικών και την αραβική μουσική. Όσοι το επιλέξετε, θα καταλήξετε με τη συνοδεία του αρχηγού σας στην Αλάμπρα. Η Αλάμπρα είναι ο λόφος με τα Αραβικά Παλάτια που δεσπόζουν στην πόλη της Γρανάδας, η οποία στα χρόνια της ακμής της αποτελούσε το πιο σημαντικό χαλιφάτο της Αραβικής Αυτοκρατορίας. Το ανάκτορο της Αλάμπρα είναι ένα τεράστιο πολυεπίπεδο οικοδόμημα με δαιδαλώδεις διαδρόμους, αίθουσες, εσωτερικούς κήπους, αμέτρητα σιντριβάνια και τεχνητές λίμνες. Αναμφισβήτητα η Αλάμπρα είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να επισκεφθεί κανείς στην Ισπανία! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΟΡΔΟΒΑ)

Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθείτε την πόλη της Κόρδοβα, η οποία ήταν κάποτε πρωτεύουσα του πιο δυνατού βασιλείου του Ισλάμ, πνευματικό και διοικητικό κέντρο και ταυτόχρονα η πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας όπου βρίσκεται η ψυχή της παραδοσιακής Κόρδοβας. Επισκεφθείτε το κέντρο της πόλης, το θαυμαστό Τζαμί Μεσκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα με 850 ασπροκόκκινες κολόνες, μεγαλόπρεπο απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας και στην καρδιά του οποίου δεσπόζει ένας χριστιανικός ναός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

5η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΝΤΑ)

Εκδρομή στην πόλη της Ρόντα. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή τοποθεσία, με μια τεράστια χαράδρα άνω των 300 ποδιών (η οποία ονομάζεται El Tajo) να χωρίζει την πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την αρένα των ταυρομαχιών, χτισμένη το 1784, όλη πετρόχτιστη, η οποία είναι η μεγαλύτερη και η ωραιότερη στην Ισπανία. Περπατώντας κατά μήκος της παλιάς πόλης θα συναντήσετε όμορφα παλάτια και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχη θέα εξοχής. Σας προτείνουμε βόλτα στο φρούριο του οποίου η πανοραμική θέα είναι πραγματικά εκπληκτική και καφέ στις μικρές καφετέριες της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

6η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ)

Στη σημερινή εκδρομή θα περιηγηθείτε στα στενά δρομάκια και θα απολαύσετε τους πανέμορφους κήπους, τα εντυπωσιακά μνημεία και την πολιτισμική ζωή της Μάλαγα. Περπατήσετε στον μεγάλο πεζόδρομο και χαζέψτε στα μοντέρνα μαγαζιά και τα γραφικά τάπας μπαρ. Η περιήγηση σας θα σας οδηγήσει στον Καθεδρικό ναό του 16ου αιώνα και θα κάνετε βόλτα στις κεντρικές πλατείες Πλάζα ντε Ομπίσπο και Πλάζα ντε Μερσεντ. Σημαντική στάση είναι το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Πικάσο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτείτε το μουσείο του Πικάσο και την Αλκαζάμπα, παλάτι – φρούριο των μουσουλμάνων κυβερνητών της Μάλαγα που χρονολογείται το 1057. Δίπλα στην Αλκαζάμπα μπορείτε να επισκεφτείτε το ρωμαϊκό θέατρο και το Κάστρο ντε Γκιμπραλφάρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

7η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ)

Η σημερινή εκδρομή θα μας οδηγήσει στην πόλη του Γιβραλτάρ. Η πλατεία Casimate είναι μία από τις βασικές περιοχές στις οποίες συγκεντρώνεται κόσμος στο Γιβραλτάρ κυρίως για διασκέδαση. Ο κεντρικός δρόμος του Γιβραλτάρ μοιάζει από μακριά με κράμα του Disney World και του Mardis Gras της Νέας Ορλεάνης σε ακόμη πιο ευχάριστο και οικονομικό πακέτο. Η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα χτισμένη από ασβεστόλιθους είναι ένας ναός τον οποίο αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Οι πύλες του λιμανιού διαμορφώθηκαν από μέρος των τειχών και της οχύρωσης που αποτελούσαν κομμάτι της άμυνας του Γιβραλτάρ για εκατοντάδες χρόνια. Το κοιμητήριο Trafalgar επίσης θεωρείται πόλος έλξης για τους τουρίστες. Αξίζει να επισκεφθείτε το Φάρο στην Ευρωπαϊκή ακτή, το κάστρο των Μαυριτανών, το 100 τόνων κανόνι, το σπήλαιο του St Michael. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

8η μέρα: ΚΟΣΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΛΟΥΘ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια Ελλάδα – Ισπανία – Ελλάδα.
•Φόροι Αεροδρομίων.
•Μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο.
•7 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στην Κόστα ντε λα Λούθ.
•Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της διαμονής.
•1 ολοήμερη εκδρομή στη ΣΕΒΙΛΛΗ
•Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
•Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
•Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

•Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων.
•Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & των προγραμμάτων διασκέδασης.
•Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΚΟΣΤΟΣ: από € 595 το άτομο

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές για ελάχιστη συμμετοχή 30 ατόμων


•Ολοήμερη εκδρομή στη ΓΡΑΝΑΔΑ                   50 €
•Ολοήμερη εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ                 50 €
•Ολοήμερη εκδρομή στη ΡΟΝΤΑ                      45 €
•Εκδρομή μισής ημέρας στη ΜΑΛΑΓΑ                25 €
•Ολοήμερη εκδρομή στο ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ                50 €

Σημαντικές Παρατηρήσεις


•Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
•Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με την περίοδο υλοποίησης του.
•Συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο
•Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content