ΒΙΕΝΝΗ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΒΙΕΝΝΗ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΜΝΕΣ-ΒΙΕΝΝΗ

Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη & Πεμπτη
5 + 1 ΔΩΡΟ

 

Αναλυτικό πρόγραμμα


1Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Αναχώρηση για Σάλτσμπουργκ μέσω Βιέννης. Άφιξη και παραλαβή από αντιπρόσωπό μας,  εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα και δείπνο.

2Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΥΝΑ & ΛΙΜΝΕΣ: Στις 09:30 ξεκινάει η πανοραμική περιήγηση της πόλης και των περιχώρων. Θα περάσετε από τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ προς τον ποταμό Ζάλτσαχ.  Μετά ακολουθεί μία διαδρομή προς τις λίμνες του Σάλτσκαμμεργκουτ που θα σας μείνει αξέχαστη.  Αρχικά θα δείτε το κυνηγητικό κάστρο της λίμνης Φούσλ που σήμερα είναι ξενοδοχείο πολυτελείας. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το παραμυθένιο Σαντ Γκίλγκεν που βρίσκεται στη λίμνη Βόλφγκανγκζεε & τέλος θα πάρετε το δρόμο της επιστροφής μέσω της λίμνης Μόντζεε όπου θα έχετε και χρόνο για καφέ. Για το βράδυ προτείνουμε συνδυασμό δείπνου με κονσέρτο.

3Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ημέρα ελεύθερη για μια βόλτα για καφέ στο πλακόστρωτο κέντρο της πόλης ή μια επίσκεψη στο μεγάλο εμπορικό κέντρο για ψωνια.

4Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΙΕΝΝΗ: Μετά το πρωινό θα σας μεταφέρουμε στο σταθμό του Σάλτσμπουργκ απ’ όπου θα αναχωρήσετε για Βιέννη. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ακολουθεί μια βόλτα στην πόλη με τον αρχηγό για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσινγκ που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

5η ΜΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗ: Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραμματισμένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ενωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Οπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία  να δείτε τους κήπους και τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωμάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή μία παράσταση στην Κρατική Οπερα (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

6Η ΜΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ: Ημέρα ελεύθερη. Mεταφορά για αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα .

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content