ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2020
4,5,6 ΜΕΡΕΣ

Τζαμιά απαράμιλλης αρχιτεκτονικής αισθητικής, παλάτια που αναδύουν το μυστήριο της Ανατολής, συναρπαστικά τοπία, δροσερές οάσεις και σιωπηλές έρημοι που σας ταξιδεύουν στους δρόμους των καραβανιών. Ένα ταξίδι που σας αποκαλύπτει το κρυμμένο πρόσωπο της Αραβίας, αλλά και την καρδιά των κατοίκων της Χερσονήσου.

1η ημέρα Αθήνα- Ντουμπάι
Συγκέντρωση στο «Eλ. Βενιζέλος». Στη συνέχεια πτήση για το Ντουμπάι.Άφιξη και υποδοχή από τον αντιπρόσωπό μας. Μεταφορά με πολυτελές όχημα στο ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η ημέρα Ντουμπάι (ξενάγηση Ντουμπάι - Φρούριο Fahidi – Jumeirah – Deira – Atlantis – Souks – Bastakhiya - Madinat Palace)
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την ξενάγηση της πόλης. Τα μοντέρνα κτίρια αλλά και τα παραδοσιακά του σύνορα κάνουν το Ντουμπάι μοναδικό. Θα ξεκινήσουμε απο την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου έχουν χτίσει τις πολυτελείς κατοικιες τους οι εύπορες οικογένειες του Ντουμπάι. Θα κάνουμε μια στάση στο τζαμί της Τζουμέιρα και αμέσως μετά θα θαυμάσουμε το εκπληκτικό ξενοδοχείο Burj Al Arab. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο το Palm Island όπου ήδη έχουν αγοράσει πολυτελεις καοικίες διάσημα πρόσωπα..Εδώ θα εχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα εκπληκτικό δημιούργημα, το ξενοδοχείο Atlantis. Στη συνέχεια διασχίζοντας τη λεωφόρο Σειχ Ζαίντ με τους περίφημους ουρανοξύστες το «Μανχάταν» της Ανατολής όπως αποκαλείται, κατευθυνόμαστε στην καρδιά του Ντουμπάι στην περιοχή της Deira. Μεσημεριανό γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο που στεγάζεται στο παλιό φρούριο Φαχίντι περνώντας απο την παλιά συνοικία Bastakiya. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε σε μια “Abra ”(τοπικό πλωτό ταξί) και περνώντας στην απέναντι οχθη του Creek θα καταλήξουμε στα πασίγνωστα σουκ των χρυσοχόων και των εμπόρων μεταξωτών και μπαχαρικών αλλά και στο souk του Madinat Palace. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα Ντουμπάι (σαφάρι με jeep 4x4 στην έρημο και δείπνο barbeque & φολκλορικό σόου)
Μετά το πρωινό θα έχουμε όλη τη μέρα στη διάθεση μας να επισκεφτούμε τα περίφημα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι. Εναλλακτικά προαιρετική επισκεψη στο θεματικό πάρκο Atlantis Marine World (κόστος με μεταφορά 90€/άτομο) όπου μπορεί κανείς να κολυμπίσει στις πισίνες του θεματικού πάρκου ακόμη και με δελφίνια (επιπλεόν κόστος).Το απόγευμα με jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για το περιεπειώδες ταξίδι μας στην έρημο όπου και θα καταλήξουμε στην κορυφή ενός αμμόλοφου για να θαυμάσουμε την ομορφιά της ερήμου με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε σε Βεδουίνικες τέντες όπου θα τύχουμε υποδοχής με αραβικό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία για μια βόλτα με καμήλες στους αμμόλοφους. Θα συνεχίσουμε με δείπνο barbeque κάτω από τις τέντες με αραβική μουσική. Το βράδυ αργά επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι & Yas Island/Marina-Ferrari World (ή Ντουμπάι-Αθήνα για τους πελάτες του 4ήμερου προγράμματος)
-Για τους πελάτες του 4ήμερου προγράμματος, πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.Μετά το πρωίνο μας στο ξενοδοχείο, ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Εμιράτων. Θα περάσουμε από την παραλιακή λεωφόρο με τους ουρανοξύστες, τις βίλες και τα παλάτια κτισμένα σε εντυπωσιακούς αρχιτεκτονικούς συνδυασμούς, κράμα παραδοσιακής ισλαμικής τεχνες και σύγχρονης τεχνολογίας υλικών. Θα δούμε το όγδοο μεγαλύτερο τζαμί του κόσμου αφιερωμένο στην μνήμη του σεϊχη Ζαΐντ, ιδρυτή των Ηνωμένων Εμιράτων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει για προσευχή 40.000 κόσμο στην κεντρική αίθουσά του και στην αυλή του. Επίσης θα δούμε το παλάτι Al Husn Fort και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στην αγορά του Heritage Village. Ακολουθεί γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί πανοραμική επίσκεψη και στη διάσημη νέα μαρίνα του ‘Αμπου Ντάμπι “the Yas Marina” όπου θα δούμε και την νεότευκτη πίστα της Formula 1 ακριβώς δίπλα. Προαιρετικά μορείτε να επισκεφθείτε το “Ferrari World” (κόστος 50€/άτομο) το νέο θεματικό πάρκο που άνοιξε πρόσφατα στην πρωτεύουσα των Εμιράτων. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

5η ημέρα Ντουμπάι (ή Ντουμπάι-Αθήνα για τους πελάτες του 5ήμερου προγράμματος)
-Για τους πελάτες του 5ήμερου προγράμματος, πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα. Μετά το πρωίνο μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικά αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο creek του Ντουμπάι όπου θα συμμετέχουμε σε μία κρουαζιέρα με δείπνο (κόστος 27€/άτομο) και παραδοσιακό θέαμα στο φωτισμένο ποτάμι που διατρέχει το Ντουμπάι, δίνοντας στον εαυτό μας τη ευκαιρία να δει με μια άλλη οπτική την διάσημη αυτή πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η ημέρα Ντουμπάι-Αθήνα
Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι για την πτήση για την Αθήνα.

Περιλαμβάνονται
•Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την αεροπορική εταιρεία της επιλογής σας
•3, 4 ή 5 διανυκτερεύσεις (αναλόγως προγράμματος επιλογής) σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
•Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο με πολυτελές όχημα
•Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
•Εμπλουτισμένη ξενάγηση στο Ντουμπαί με ελληνόφωνο ξεναγό
•Γεύμα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης σε επιλεγμένο εστιατόριο.
•Ολοήμερη εμπλουτισμένη εκδρομή/ξενάγηση στο Άμπου Ντάμπι με ελληνόφωνο ξεναγό
(μόνο για το 5ήμερο και το 6ήμερο πρόγραμμα)
•Γεύμα κατά τη διάρκεια της εκδρομής/ξενάγησης στο Άμπου Ντάμπι σε επιλεγμένο εστιατόριο.
•Είσοδοι σε μουσεία.
•Σαφάρι με jeep 4x4 στην έρημο και δείπνο barbeque & φολκλορικό σόου στο οποίο περιλαμβάνονται δωρεάν soft drinks και νερό.
•Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης
•Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Δεν Περιλαμβάνονται
•Φόροι αεροδρομίων (Emirates: 355€, Etihad: 240€)
•Αχθοφορικά (δίχως υποχρεωτική καταβολή)

Σημείωση
Για Ελληνικά διαβατήρια δεν απαιτείται θεώρηση (visa) για τα Εμιράτα.
Απαιραίτητη όμως είναι η 6μηνη ισχύ του διαβατηρίου σας.

Κόστος: 4 μέρες από 340,00€
               5 μέρες από 410,00€
               6 μέρες από 540,00€

Photos

Video

Map


Προβολή Dubai σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content