ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Βιέννη – Πράγα – Βουδαπέστη 8 ΗΜΕΡΕΣ
* Δάση Μάγιερλινγκ * Βιέννη * Πράγα * Κάρλοβυ Βάρυ * Μπρατισλάβα *  Βουδαπέστη * Παραδουνάβια Χωρία *

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/10/2019-31/03/2020
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 695
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ MONOΚΛΙΝΟ: € 905

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ – ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Με την άφιξη άμεση αναχώρηση για την πόλη της μουσικής τη Βιέννη. Καθοδόν θα δούμε τα πανέμορφα Δάση Μάγιερλινγκ. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα.  Με την άφιξη στη Βιέννη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό  και ξεκινάμε τη ξενάγηση της «πόλης της μουσικής». Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των μουσείων, τη πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη «Χρυσή Πόλη», την Πράγα. Με την άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥ ) – ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και αναχώρηση για την Καστρούπολη (Hradcany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Κάστρο με τον γνωστό Ναό του Αγ. Βίτου και τη γειτονιά των Αλχημιστών, το μουσείο του Λορέττο που παλιότερα ήταν μοναστήρι και στη συνέχεια στην Οδό Αλχημιστών με το σπίτι που κατοίκησε ο Franz Kafka. Εν συνεχεία, θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, την πέτρινη γέφυρα του Κάρολου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.   

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
Πρωινό και σήμερα θα πραγματοποιήσουμε εκδρομή στην ομορφότερη λουτρόπολη στο Κάρλοβυ Βάρυ, που ακούγεται σα θρύλος στο Βορρά. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίσματα. Γνωστή λόγω των ιαματικών της πηγών με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την Βουδαπέστη, με ενδιάμεσο σταθμό στην Μπρατισλάβα. Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, θα θαυμάσουμε το Δημαρχείο της παλιάς Πόλης, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου κ.α. Τέλος θα καταλήξουμε στην Βουδαπέστη .Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.


7η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση πόλεως. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πόλη. Όλα αυτά θα τα θαυμάσετε στη σημερινή μας ξενάγηση που περιλαμβάνει το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι το σύμβολο της πόλης, τον λόφο Γκέλερτ στη περιοχή του κάστρου που κρατά την μεσαιωνική του ατμόσφαιρα  κ.α. Η δική μας πρόταση για το   βράδυ (προαιρετικά), να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας ζαλίσουν ευχάριστα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα παραδουνάβια χωριά. Πρώτος μας σταθμός ο Άγιος Ανδρέας με την μικρή ορθόδοξη εκκλησία του 18ου αιώνα, το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Κόβακς. Θα περιπλανηθούμε στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και θα συνεχίσουμε για το Έστεργκομ. Θα δούμε τη βασιλική του Αγίου Στεφάνου με τους βασιλικούς τάφους. Τελευταίος μας σταθμός το Βίζεγκραντ, παλιά έδρα των Ούγγρων βασιλιάδων. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, για την πτήση της επιστροφής μας.

Περιλαμβάνονται:
•    Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη - Αθήνα με AEGEAN AIRLINES
•    Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
•    Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
•    Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*
•    Πρωινό και δείπνο καθημερινά.  
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
•    Τοπικός ξεναγός στη Βουδαπέστη, στην Πράγα και στη Βιέννη. 
•    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
•    Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
•    Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει
•    Φόροι αεροδρομίων (136 ΕURO)
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια και θεάματα.
•    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση:  Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

Σημείωση:  Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content