Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

DARA SAMUI CHAWENG

Κοντά στις λευκές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά της παραλίας Chaweng στο Koh Samui βρίσκεται το Dara Samui Beach Resort & Spa, που προσφέρει πολυτελή καταλύματα και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Με όμορφη παραδοσιακή, ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική, τα δωμάτια και οι βίλες είναι διακοσμημένα με μια ταϊλανδέζικη αίσθηση σε συνδυασμό με σύγχρονο στιλ. Με ξύλινη επίπλωση, προσφέρει πολλές παροχές.

Περιλαμβάνουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση με DVD player και δωρεάν internet. Διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με καθιστικό.

Αναζωογονηθείτε με μια βουτιά ή χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα με ένα ποτό από το μπαρ. Μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπα του Dara Samui, που προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις και περιποιήσεις που θα σας προσφέρουν μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Επιλέξτε από ταϊλανδέζικες και δυτικές σπεσιαλιτέ ή τα πιο φρέσκα θαλασσινά από τα 2 εστιατόρια του Dara Samui Beach Resort & Spa, που προσφέρουν ζωντανή μουσική.

Δωμάτια: 67

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Χώρος καπνιστών

Δραστηριότητες
Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Υδρομασάζ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων

Ίντερνετ
Δωρεάν! Ενσύρματο internet διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

860.00

Μονόκλινο δωμάτιο

1095.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ