Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

AMARI PALM REEF SAMUI

Το Amari Palm Reef Koh Samui βρίσκεται κατά μήκος των ακτών της Βόρειας Chaweng. Διαθέτει κέντρο καταδύσεων, 2 πισίνες, γυμναστήριο και δωρεάν Wi-Fi σύνδεση στο Bar.

Τα δωμάτια στο Palm Reef Amari διαθέτουν ξύλινα δάπεδα και μοντέρνα διακόσμηση σε ταϊλανδέζικο στιλ. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, θυρίδα ασφαλείας, παροχές για τσάι και καφέ και μίνι μπαρ.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχεται από το κέντρο καταδύσεων του ξενοδοχείου. Στο Sivara Spa διατίθεται μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις σώματος και θεραπείες μασάζ.

Το εστιατόριο Prego Restaurant σερβίρει γκουρμέ ιταλική κουζίνα, πιάτα με θαλασσινά και φρεσκοψημένες πίτσες. Από το εστιατόριο Merante Seaside Dining θα απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Το Amari Palm Reef απέχει λιγότερο από 2χλμ. από το Αεροδρόμιο Samui. Από εκεί, μπορείτε να φτάσετε στη Μπανγκόκ σε 1 ώρα με το αεροπλάνο.

Δωμάτια: 187

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Χώρος καπνιστών

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Κωπηλασία με κανό, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Γυάλισμα παπουτσιών, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι THB 1498 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο €790.00
Μονόκλινο δωμάτιο €895.00
Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ