Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

NORA BURI RESORT

Το Nora Buri Resort & Spa βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου και προσφέρει πολυτελή δωμάτια με εκπληκτική θέα και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα τύπου infinity με χωριστά επίπεδα και υπαίθριο τζακούζι.

Τα δωμάτια και οι βίλες του Nora Buri με το μοντέρνο ταϊλανδέζικο στιλ διαθέτουν μοναδικές καλαμοσκεπές και ευχάριστες αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση των ευρύχωρων δωματίων, το ανάκλιντρο και το DVD player.

Μπορείτε να ασκηθείτε στο γυμναστήριο όπως πάντα ή να επιλέξετε να κάνετε γυμναστική με επαγγελματία προσωπικό προπονητή. Στο Anodas Spa θα απολαύσετε χαλαρωτικές περιποιήσεις. Το φιλικό προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας που αφορούν το ταξίδι ή τη φύλαξη των παιδιών σας.

Δοκιμάστε δυτικά πιάτα στο The Barge ή ψητά θαλασσινά στο Beach Front Terrace. Στο lounge προσφέρεται μεγάλη ποικιλία κρασιών και ζωντανή ψυχαγωγία.

Το Nora Buri Resort & Spa απέχει 3χλμ. από το εμπορικό κέντρο Chaweng και 23χλμ. από τη Nathorn Pier.

Δωμάτια: 144

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Design Ξενοδοχείο, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Υδρομασάζ, Ατμόλουτρο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

915.00

Μονόκλινο δωμάτιο

1215.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ