Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

RAMAYANA KUTA

Το Ramayana Resort and Spa αποτελεί ένα τροπικό καταφύγιο μόλις λίγα βήματα μακριά από τη λευκή άμμο της παραλίας Kuta. Διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, εμπορικό κέντρο, καθώς και κήπο με ορχιδέες.

Το Ramayana Resort and Spa βρίσκεται απέναντι από το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Kuta, και απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai. Το πάρκο Waterbom βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να μαθήματα μπαλινέζικου χορού, τοπικής μαγειρικής ή παρασκευής κοκτέιλ. Επίσης προσφέρονται ξεναγήσεις σε ναούς και θεραπείες σπα. Το Ramayana Resort προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων, καθώς και υπηρεσία θυρωρού.

Τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο μπαλινέζικο στιλ και είναι εξοπλισμένα με καλωδιακή τηλεόραση. Οι παροχές περιλαμβάνουν θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρα και ντους.

Στο Restaurant Gabah σερβίρονται τοπικά και διεθνή πιάτα, ενώ το Flapjaks προσφέρει κρέπες και παγωτό. Άλλες επιλογές για φαγητό είναι το Bluefin Japanese Restaurant, το Seafood House και το Stadium Café.

Δωμάτια: 210

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Ανελκυστήρας, Γρήγορο check in/check out, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, VIP Παροχές δωματίου , Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), Θυρωρείο

Ίντερνετ
Ασύρματο Hotspot Internet διατίθεται στο business centre και η χρέωση είναι USD 2 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 715.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 955.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ