Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

GRAND ISTANA RAMA KUTA

Μόνο λίγα λεπτά μακριά από τον ήλιο, την άμμο και το σέρφινγκ της παραλίας της Kuta, το Grand Istana Rama προσφέρει χαλάρωση, ευρύχωρο κατάλυμα και φιλικές υπηρεσίες.

Αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια σε μπανγκαλόου, τα οποία είναι όμορφα διακοσμημένα ώστε να αντικατοπτρίζουν τη γοητεία του Μπαλί και εξοπλισμένα με τις συνήθεις ανέσεις. Διαθέτουν επίσης μεγάλες βεράντες ή μπαλκόνια με θέα στους πλούσιους κήπους του ξενοδοχείου.

Για καλό φαγητό επισκεφθείτε το εστιατόριο Shinta και το Samudra Seaside Cafe, τα οποία προσφέρουν διεθνή πιάτα, κινέζικη κουζίνα και νόστιμα μπαλινέζικα φαγητά. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα ή με ένα χαλαρωτικό μασάζ και ρεφλεξολογία έπειτα από μια κουραστική μέρα.

Το Grand Istana Rama βρίσκεται κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, και διάφορους χώρους για νυχτερινή διασκέδαση. Το διεθνές αεροδρόμιο Ngurah Rai είναι εύκολα προσβάσιμο.

Δωμάτια: 146

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Μασάζ , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (δωρεάν)

Ίντερνετ
Ασύρματο Hotspot Internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι USD 3 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.


 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 625.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 795.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ