Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BAAN HIN SAI CHAWENG NOI

Τοποθετημένο στην πλαγιά πλαγιά ενός λόφου με θέα στην εκπληκτική θάλασσα, αυτό το πολυτελές θέρετρο προσφέρει βαθιά αίσθηση χαλάρωσης με το ήρεμο περιβάλλον του και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Μεταξύ του Chaweng και της παραλίας Lamai, το Baan Hin Sai προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία ηλιοθεραπείας στο Koh Samui. Σε συνδυασμό με την πανέμορφη γύρω φύση, το θέρετρο είναι κομψό και συνάμα απλό και προσφέρει κομψή άνεση την οποία μπορούν να απολαύσουν και οι οικογένειες.

Απολαύστε τη θαλάσσια αύρα στο λόμπι ή στο μπα της πισίνας απολαμβάνοντας ένα δροσερό ποτό ή μια σειρά από εντυπωσιακές περιποιήσεις σπα.

Στο τέλος της ημέρας, επισκεφθείτε το εστιατόριο και απολαύστε υπέροχες ταϊλανδέζικες και διεθνείς νοστιμιές πριν επιστρέψετε στο δωμάτιό σας. Επιπλωμένα με τοπικές πινελιές, τα γαλήνια δωμάτια απολαμβάνουν θέα στη γύρω φύση και διαθέτουν έπιπλα από ξύλο τικ, ιδανικά για ξεκούραση και χαλάρωση.

Δωμάτια: 78

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Θυρίδα ασφαλείας , Ηχομονωμένα δωμάτια, Design Ξενοδοχείο, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Σάουνα , Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Υδρομασάζ, Κατάδυση, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Ασύρματο Hotspot Internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι THB 100 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο 595.00
Μονόκλινο δωμάτιο

745.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ