Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

PARK HOTEL CLARKE QUAY

Το Park Hotel Clarke Quay απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και δωμάτια με καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Τα μοντέρνα δωμάτια στο Clarke Quay Park Hotel διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που προσφέρουν θέα στην πόλη ή στο ποτάμι. Κάθε καλά εξοπλισμένο δωμάτιο περιλαμβάνει μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού, κατόπιν αιτήματος.

Στο Brizo Restaurant and Bar σερβίρονται γεύματα σε μπουφέ που περιλαμβάνουν διεθνή πιάτα και φρέσκα θαλασσινά. Μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας είτε στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό χώρο.

Το Hotel Park Clarke Quay απέχει 300μ. από το εμπορικό κέντρο Central Mall και 2,5χλμ. από το Singapore Flyer. Το διεθνές αεροδρόμιο Changi είναι προσβάσιμο μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 336

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, Κλιματισμός, Χώρος καπνιστών

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι SGD 22 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.


 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 875.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1225.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ