Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

ARAYABURI RESORT

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κόλπο Samrong με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά , οι βίλες είναι διακοσμημένες σε σύγχρονο στιλ με ταϊλανδέζικες λεπτομέρειες. Επίσης, είναι εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Xαλαρώστε δίπλα στη μεγάλη πισίνα, στην οποία υπάρχει και τμήμα για παιδιά. Για όσους αναζητούν την περιπέτεια, το εξυπηρετικό προσωπικό στο ταξιδιωτικό γραφείο παρέχει πληροφορίες για ημερήσιες εκδρομές και δραστηριότητες.

Μπορείτε να κάνεττε καταδύσεις, καγιάκ θαλάσσης και ένα πλήθος άλλων θαλάσσιων σπορ. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται επίσης γυμναστήριο και παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ που θα σας αναζωογονήσουν.

Μόλις σας ανοίξει η όρεξη, κατευθυνθείτε στο εστιατόριο με θέα στη θάλασσα ή στο φούρνο, όπου σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ ή γλυκά.

Δωμάτια: 65

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Θυρίδα ασφαλείας , Κλιματισμός, Ιδιωτική παραλία, Εστιατόριο (à la carte)

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Μασάζ , Βελάκια, Μίνι γκολφ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 740.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 880.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ