Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

PURI BUNGA BEACH COTTAGES

Το Puri Bunga Beach Cottages απέχει μόλις 5 λεπτά από την παραλία Senggigi του Lombok. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στο Lombok. Διαθέτει πισίνα και τζακούζι.

Τα Beach Cottages Puri Bunga περιβάλλονται από καταπράσινους, τροπικούς κήπους. Προσφέρουν κλιματισμό, προϊόντα μπάνιου και δορυφορική τηλεόραση. Κάποια δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι.

Το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου σερβίρει ένα ποικίλο μενού και ποτά. Υπάρχουν επίσης παραλιακά εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Για την εξυπηρέτησή σας, τα Puri Bunga Cottages παρέχουν 24ωρη ρεσεψιόν και ένα τουριστικό γραφείο με εξυπηρετικό προσωπικό. Ενοικίαση αυτοκινήτων μπορεί επίσης να κανονιστεί από το ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 50

 

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Οικογενειακά δωμάτια, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Υδρομασάζ, Εγκαταστάσεις BBQ, Κατάδυση, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων

ΊντερνετWi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο με επιπρόσθετη χρέωση.

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

560.00

Μονόκλινο δωμάτιο

705.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ