Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

FIRST BUNGALOW

Σε ένα ήσυχο σημείο στην παραλία Chaweng, το First Bungalow Beach Resort διαθέτει μεγάλη πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας και ιδιωτική παραλία. Τα ευρύχωρα, κλιματιζόμενα μπανγκαλόου περιβάλλονται από όμορφο τροπικό τοπίο.

Λίγα μόλις βήματα από την παραλία, τα φωτεινά και ευάερα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση, παροχές για τσάι/καφέ και θυρίδα ασφαλείας. Τα ιδιωτικά μπάνια περιλαμβάνουν μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χαλαρωτικά μασάζ. Το προσωπικό προσφέρει τουριστικές πληροφορίες και η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Στο First Restaurant θα δοκιμάσετε σπεσιαλιτέ θαλασσινών απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα και το δροσερό αεράκι. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα και το beach bar σερβίρουν δροσιστικά κοκτέιλ.

Το First Bungalow βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών οδικώς από τα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή στην παραλία Chaweng. Απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Samui και 50 λεπτά οδικώς από την προβλήτα των φέρι του Samui.

Δωμάτια: 188

Παροχές Ξενοδοχείου

Εστιατόριο
Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Ιδιωτική παραλία, Σνακ Μπαρ

Δραστηριότητες
Μασάζ , Υδρομασάζ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Πλύσιμο ρούχων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι THB 100 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

715.00

Μονόκλινο δωμάτιο

860.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ