Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BAUMANBURΙ PATONG

Το Baumanburi Hotel διαθέτει πολυτελή, ευρύχωρα δωμάτια, 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Patong. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, σπα και γυμναστήριο.

Το Baumanburi απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Jungceylon Shopping Mall και βρίσκεται πολύ κοντά στις πολυάριθμες επιλογές για ψώνια και διασκέδαση που προσφέρει η πόλη Πατόνγκ. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ βρίσκεται περίπου 24χλμ. μακριά.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση, μίνι-μπαρ και παροχές για τσάι/ καφέ. Ένα παράθυρο με κουρτίνα χωρίζει κάθε υπνοδωμάτιο από το μπάνιο του. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

Οι επισκέπτες του Hotel Baumanburi μπορούν να χαλαρώσουν είτε με ένα μασάζ είτε στη σάουνα ή να δραστηριοποιηθούν παίζοντας πινγκ-πονγκ. Το τουριστικό γραφείο μπορεί να αναλάβει την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Baumanburi, Siam Flavours, ειδικεύεται στα τοπικά, κινέζικα και διεθνή πιάτα. Το μπαρ της πισίνας σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία ποτών. Παρέχεται επίσης υπηρεσία δωματίου.

Δωμάτια: 225

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte)

Δραστηριότητες
Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Πινγκ πονγκ , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ)

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι THB 100 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

595.00

Μονόκλινο δωμάτιο

680.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ