Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

PATONG BEACH LODGE

Το Patong Beach Lodge βρίσκεται ακριβώς στην παραλία Patong του Πουκέτ. Διαθέτει εξωτερική πισίνα, 2 επιλογές για φαγητό και κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Τα δωμάτια στο Beach Lodge Patong διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση και άπλετο φυσικό φως. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, παροχές για τσάι / καφέ και ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό ντους.

Με θέα στην πισίνα, το Orchid Lounge σερβίρει μπουφέ-πρωινού με τοπικά και διεθνή πιάτα. Στο μπαρ της πισίνας προσφέρονται ελαφρά σνακ και δροσιστικά ποτά.

Οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν μπιλιάρδο ή να χαλαρώσουν στην παραλία. Το ξενοδοχείο διαθέτει επιχειρηματικό κέντρο που προσφέρει υπηρεσίες Φαξ / Φωτοτυπικού και παρέχει δωρεάν Wi-Fi στο λόμπι. Στην 24ωρη ρεσεψιόν είναι διαθέσιμες θυρίδες ασφαλείας.

Το Patong Beach Lodge απέχει 16χλμ. από το κέντρο της πόλης του Πουκέτ και 45χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Δωμάτια: 60

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte)

Δραστηριότητες
Μπιλιάρδο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Φαξ/Φωτοτυπικό, Θυρωρείο

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

495.00

Μονόκλινο δωμάτιο

585.00

Σημειώσεις

Χάρτη


View Patong Beach in a larger map

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ