Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

COPTHORNE KING'S HOTEL

Το ξενοδοχείο Copthorne's King βρίσκεται δίπλα στον ποταμό της Σιγκαπούρης και προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα με τζακούζι, ένα καλά εξοπλισμένο επιχειρηματικό κέντρο και 4 επιλογές για φαγητό.

 

Το Copthorne King προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την οδό Orchard, την Chinatown και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Somerset MRT.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Copthorne King περιλαμβάνουν πρόσβαση στο internet και μπάνιο με μπανιέρα και ντους. Διατίθενται παροχές για τσάι/καφέ, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας.

Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο γκολφ σε ένα μίνι γήπεδο γκολφ. Άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν σάουνα και χαμάμ.

Κινέζικα πιάτα σερβίρονται στο βραβευμένο εστιατόριο Tien Court. Το Princess Terrace Cafe του ξενοδοχείου διαθέτει διεθνή πρωινό σε μπουφέ και τοπική κουζίνα. Το Connections Lounge προσφέρει ποτά και ζωντανή μουσική.

Δωμάτια: 310, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Copthorne Hotels.

Γε

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Υπηρεσία σιδερώματος, Νυφική σουίτα, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι SGD 25 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 815.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1115.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ