Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

IBIS SINGAPORE ON BENCOOLEN

Το Ibis Singapore on Bencoolen βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορα πολιτιστικά αξιοθέατα, ενώ απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Bugis του MRT. Διαθέτει ένα εστιατόριο και οικονομικά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Ibis Bencoolen διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση και δάπεδα από ξύλο. Κάθε καλά εξοπλισμένο δωμάτιο διαθέτει καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συσκευή για τσάι/καφέ. Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχει ζεστό ντους.

Το Taste Restaurant σερβίρει μια ποικιλία από τοπικά και ασιατικά πιάτα, ενώ σερβίρει φαγητό όλη την ημέρα. Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν επίσης ελαφριά σνακ και δροσιστικά ποτά στο Le Bar.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών, το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία συναλλάγματος και υπηρεσία πλυντηρίου. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες φαξ και φωτοτυπιών, κατόπιν αιτήματος.

Το Ibis Bencoolen Singapore απέχει 100μ. από το Ναό του Ελέους και 3χλμ. από το Συνεδριακό Κέντρο Suntec City. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Changi απέχει 17χλμ. από το ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 538, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Ibis.

.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Κλιματισμός

Υπηρεσίες
Πλύσιμο ρούχων, Συναλλάγματος, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση
 

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 780.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1085.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ